Buffyforum - Registrering

Hej!

Kul att du vill registrera dig på Buffyforum (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Buffyforum”, “http://buffyforum.se”). Oavsett om det beror på att du vill dryfta off topic (gärna!) eller hålla dig strikt till Buffy/Angel-avdelningarna (gärna!) så hoppas vi att du på ett eller annat sätt får ut något utav det. Helst kanske posta lite själv, men det är inget krav. Om du däremot inte får något ut av det så kanske du vill läsa DN. Men vi (hädanefter “Buffyforum”, “oss”, “vår”, “Buffyforum”, “http://buffyforum.se”) ser helst att du är här. Eller varför inte på båda ställerna? Det går det också.

Hursom, "reglerna" på Buffyforum (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Buffyforum”, “http://buffyforum.se”) är väldigt enkla. Tänk och använd förnuftet. Det är bara det. Har du inget förnuft, well, shit on you then. Men det kan fungera ändå. Vi har rätt högt i tak. Jag menar, vi tillåter ju icke-ostätare här och det gör de inte varstans. I gamla Byzantium (till skillnad från i Nya Byzantium) till exempel, där kunde man bli stenad för att man fårade osten öppet. Något sådant skulle vi på Buffyforum (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Buffyforum”, “http://buffyforum.se”) aldrig göra. Vi skulle hellre vilja att du delar med dig.

Hoppas du ska trivas. I extremfall kan vi behöva ta bort visst innehåll men det är som sagt extremfall. Ha kul istället för att vara ett rövhål. Eller var ett kul rövhål. Hursom. Om du fortfarande känner för det, klicka vidare på godkänn och in på Buffyforum (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Buffyforum”, “http://buffyforum.se”).

 
cron